Solglasögon Ray Ban - Solglasögon Ray Ban wayfarer rea 70% off

Solglasögon Ray Ban

Det finns vissa människor ute i mode eter (framför allt vissa folks vid papper posten, The New York Times), att tanke solglasögon är de nya handväskor. Jag tycker att idén om en livlös material bra att den "nya" andra livlösa material bra typ av idélöst och irriterande, men hey, de har att fylla upp sin stil sektion med något, antar jag.

Men om du ska köpa in till NYT: s löjliga påståendet att solglasögon är nya måste-ha tillbehör (var solglasögon någonsin inte måste-ha? Inte de utför en viktig praktisk funktion?), Jag helhjärtat föreslår att du börjar med att hitta den perfekta aviator för ditt ansikte.

Stanna hos mig här, folk - Jag vet att många av er precis börjat rulla ner till nästa inlägg vid omnämnandet av ordet Det verkar som om många, många kvinnor har gett upp på den speciella stil, och jag kan "flygare." 't helt säga att jag skyller er alla, eftersom de tar lite engagemang i början.

Jag försökte på åtminstone ett dussin - Prada, Gucci, Chanel, Armani. Jag hade försökt på den klassiska Ray-Ban kvinnors flygare många gånger, men de var alldeles för liten för min jätte, fett huvud och gjorde mitt ansikte ser konstigt slokande. Jag hade alla utom skrivit dem, men sedan insåg jag att inte alla Ray-Bans i målet var exakt samma sak ... och det var då jag kom över min perfekta form, Ray-Ban.

Dessa ramar är kurvigare än traditionella stilar och linserna är lite överdimensionerade (vilket innebär att de inte ser ganska så liten på min enorma noggin). Jag fortfarande få full BAMF effekt stilen (Angelina Jolies karaktär bär samma par i "Wanted" medan hon är i sin helhet butt-kicking läge, så att du kan vara säker på att du kommer att tilldelas hela bamf poäng), och de är inte radikalt skiljer sig från de legendariska originalen - bara olika nog att vara lite speciell.